Grand Opening Chevrolet Business Unit & Launch Chevrolet Equinox 2019

Op vrijdag 31 mei heeft Kersten Motors, die officieel distribiteur is van het Amerikaanse automerk Chevrolet, haar nieuwe Chevrolet Business Unit feestelijk geopend. De gasten konden onder het genot van een hapje en drankje kennis maken met het nieuw gebouw. Hierna werd met veel enthousiasme de nieuwe Chevrolet Equinox onthuld. De gasten mochten het voertuig van binnen en van buiten bekijken en informatie opvragen.

Kersten Motors is naast Chevrolet ook de officiele distributeur van de Japanse automerken Toyota en Mitsubishi. Met deze “move” wil ze haar Amerikaanse brand uit de schaduw van de Japanse merken halen en Chevrolet haar eigen zelfstandige Business Unit geven. De nieuwe Unit heeft een prachtige nieuwe showroom waar al de reeds bekende modellen zoals de Colorado, Trax en Trailblazer staan uitgestald. Vanaf 31 mei zijn dus niet alleen de Sales, maar ook de Service en Reparatie vanuit deze Business Unit volledig operationeel.

 

 

Kersten Motors onder leiding van de nieuwe directeur, de heer Patrick Heshusius en een nieuw management team hebben bewezen dat Chevrolet, wereldwijd ook wel bekend als Chevy, in staat is een  waardige positie te kunnen innemen in de Surinaamse automarkt.

Chevy staat vooral bekend om haar betrouwbaarheid en geavanceerde veiligheid en technologische snufjes en heeft internationaal een zeer uitgebreid en aantrekkelijk aanbod in zowel het pickup, SUV als personen segment.

Kersten Motors focust zich op de verdere groei van de brand lokaal en heeft zich daarmee ook gecommitteerd aan verbetering en uitbreiding van het aanbod Chevy modellen op de lokale markt. In het kader hiervan introduceert zij nu de 2019 Chevrolet Equinox, een compact size SUV die kan concurreren in het segment van o.a. de Toyota RAV4, Honda CRV en Nissan X-Trail. De lancering van dit model heeft tijdens dezelfde openingsavond plaatsgevonden, waarbij de aanwezigen als eerst in de gelegenheid gesteld werden om kennis te maken met dit voertuig.

Kersten Motors beoogt met deze nieuwe Chevrolet Business Unit het vertrouwen van Chevrolet klanten verder uit te bouwen door de Sales, Service en Spare Parts onder één dak te plaatsen.

Back to top