Spectaculaire Lancering van de NEW GENERATION RAV4

Op woensdag 26 juni j.l. heeft Kersten Motors, die in Suriname de officiele distribiteur is van de top wereldbrand Toyota, middels een spectacualire show de nieuwste generatie Toyota RAV4 geintroduceerd.

The New Generation RAV4 – It’s a Different Story

Patrick Heshusius, de directeur van Kersten Motors, deelde met het publiek dat ongeveer een jaar terug ergens op een militaire test basis in Madrid, de nieuwe generatie RAV4 in het geheim aan hem en overige Toyota directeuren werd gepresenteerd en dat op dat moment al voelbaar was dat dit een bestseller zou worden.

Het model dat Kersten Motors binnenhaalt is de XLE 2.5L 4 cylinder 8-speed AT with automatic 4WD.

Het design is compleet vernieuwd en werd geinspireerd door de cross octagon shape. Deze vorm is steeds terug te herkennen in vele details in zowel het exterieur als het interieur. Het prachtige interieur van de nieuwe RAV4 is bekleed met lederen accenten, heeft zachte sfeerverlichting en een verruimde cabine. Daarnaast waant u zich in een oase van geavanceerde technologie, met meerdere USB-poorten, Wifi, wirelless charging pad en een immens geluidssysteem & 7 “multi-informational display fully compatible met onze hedendaagse smartphones. Dit prachtige model is beschikbaar in 8 verschillende kleuren!

De fifth generation RAV4 heeft vanaf de lancering in de USA maandenlang aan top gestaan als bestelling mid-size SUV. Vanessa Elmont, de commerical Manager van Kersten Motors, geeft aan niets minder dan hetzelfde resultaat te verwachten en nodigt alle geinteresseerden van harte uit om een kijkje te komen nemen in de Toyota showroom aan de van ’t Hogerhuysstraat 19 en vooral ook een testrit te boeken. Daarnaast laat ze weten dat Kersten Motors graag uw huidige voertuig inruilt bij aankoop van de nieuwe RAV4.

Back to top