The Toyota Advantage

Uw Toyota is ontworpen om jarenlang mee te gaan!

Bij Kersten Motors, de Toyota expert in Suriname, zorgen wij ervoor dat uw eigen Vanguard, Noah, Hilux Revo, Mark X en alle andere Toyota Modellen optimaal blijven functioneren door deze de beste service en onderdelen te bieden.

Als officiële dealer bieden wij u de Toyota Advantage!

Wat houdt dit in?

  • U krijgt als klant standaard 3 maanden garantie op zowel de service als originele onderdelen die gebruikt zijn bij de service of reparatie.
  • Wij garanderen u dat er door Toyota gecertificeerde technici en met de meest geavanceerde technologieën op uw voertuig gewerkt wordt.
  • Wij maken gebruik van originele Toyota onderdelen en smeermiddelen die de levensduur van uw auto verlengen!

Gecertificeerde Toyota Technici
Onze gecertificeerde Toyota technici zijn gekwalificeerd om de meest complexe controles uit te voeren die voldoen aan de hoog gestelde standaarden van Toyota. Onze technici weten precies wat uw Toyota nodig heeft om haar levensduur en prestaties te vergroten.

Originele Onderdelen
Wij gebruiken originele onderdelen, welke specifiek ontworpen en getest zijn volgens de Toyota standaarden. De juiste onderdelen en smeermiddelen zijn van eminent belang voor een optimaal functionerende Toyota! Wij kunnen u op dat gebied prima adviseren over wat uw voertuig nodig heeft.

Garantie
Wij bieden u zekerheid. Wanneer u uw voertuig door ons laat servicen bieden wij u de garantie dat uw voertuig u veilig over de weg brengt. Heeft uw Toyota een materiaal- of constructiefout binnen de garantieperiode, dan herstellen wij dit gratis. U betaalt geen eigen risico of onverwachte reparatiekosten. Zorgen heeft u dus niet, wij zorgen ervoor dat u met een gerust hart de weg op kan.

Voor een afspraak kunt u mailen naar aftersalesservice@ckcmotors.com of parts@ckcmotors.com of kunt u een whatsapp bericht sturen naar 597 8999928

Back to top